[photo] Kyuhyun with Couple at WGM versi China

3 Feb

Credit:有调调的闲人一枚

” Kyu masak? wahhhh apa jadinya ini !!!hehhe”.nna

Ini adalah foto-foto wgm Kyu versi China…

Credit:@新娱乐_我们结婚了

“So sweet sekalii…..”.nna

Credit: 新娱乐_我们结婚了

“sisi romatis kyu muncul ahhahah roman-kyu”.nna

Credit:@有调调的闲人一枚

“wahhh kyu dapet cewek evil juga. Makanya kyu jangan evil jadi orang hahah tapi gw suka lu yang evil”.nna

“Well, kalau diliat dari foto-fotonya sih  sama pasangan kyu yang ini lebih dapet chemestry nya. Kalau yang di blinde date kemaren tampak tidak dapet chemestry nya. Mungkin karena faktor blinde date nya tersendiri kali yah….wkwkwk yang pasti gw tunggu banget nih wgm tayang….”nna.

 

All Images, Reupload & Posted by:Destinyhae (www.sup3rjunior.wordpress.com)

shared @ MYRoom by nna

TAKE IT ALL WITH FULL CREDIT

Leave a opinion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: